Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bjerg-s.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bjerg-s.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bjerg-s.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Sadeltilpasning - Sadelmager | Karina Bjerg skip to Main Content

Hest og rytter i balance

Jeg arbejder altid med udgangspunkt i hest og rytters anatomi. Du får bedre ridning og en gladere hest når din sadel er korrekt valgt, tilpasset og vedligeholdt.

Hestemassage

Massage er wellness til hesten, men massage kan også løsgøre ved muskelproblemer og -spændinger. Jeg anvender som sadelmager aktivt min viden og erfaring fra min år som arbejdende hestemassør.

For at opnå dine mål i din ridning bør du vælge din sadel med omhu. Den skal passe til din hest, men skal også passe til din rumpe …

Karina Bjerg

LÆS MERE OM DIN HEST OG DIN SADEL

Som grundregel: tjek din gjord. Men der kan være mange grunde til at sadlen glider frem eller tilbage på hesten. Jeg undersøger altid flere faktorer for at finde frem til årsagen: hvordan sadlen er balanceret på hestens ryg, hvordan rytteren sidder i sadlen under ridning, og hvordan hesten bevæger sig.

Problemet kan også skyldes at bommen inde i sadlen ikke passer hesten optimalt, eller det kan være gjordtrækket i sadlen, der ikke er korrekt tilpasset. Det er alt sammen faktorer der spilder ind, når sadlen bevæger sig for meget.

Du bør også få tjekket sadlens stopping – er den for hård, eller for blød. Jeg anbefaler fitting hver 6. måned. Så er du altid på forkant med din hests muskulære situation, og at du og din hest trives med jeres sadel.

I de senere år er der kommet stort fokus på sadlens længe. Som grundregel må sadlen ikke være længere en det 18 ribben! Tag din sadelmager med på råd.

Du bør kontakte sadelmageren, hvis der er sadelproblemer, hesten har ondt i ryggen (herunder muligvis dyrlæge), eller du oplever at din hest mangler frihed i ridningen Det kan også være oplevelsen af manglende resultater og udvikling – at det er de samme problemer der opstår. Måske du oplever, at der trods korrekt ridning ikke kommer flere muskler i sadellejet. Jeg giver altid mine kunder en guide til hvad de kan holde øje med selv.

Din sadel skal også være rar for din hest

DRIVE IN SADELSERVICE Du booker tid i mit værksted, læsser hest og saddel i traileren, og jeg gennemgår din sadel og hest, og tilpasser sadlen med det samme. Du sparer tid og penge.
LÆS MERE OM SADELTILPASNING
Back To Top
×Close search
Search